Çaykur 4 Şehirde Bin 72 Personel Alımı Başvuru Son! İlkokul Lise MYO

Çaykur 4 Şehirde Bin 72 Personel Alımı Başvuru Son! İlkokul Lise MYO

ÇAYKUR Fabrikaları tarafından 4 şehirde olmak üzere BİN 72 işçi personel alımı başvuruları tamamlanıyor. Gerekli süreç ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR için Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illeri için işçi personel alımı başvuruları tamamlanıyor. 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli işçi, 17 eski hükümlü kadroları için mevsimlik işçi personel alımı başvurularını ve tüm şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Çaykur işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile ilgili suçlardan mahkum olmamak, kamu Kurum ve Kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak şartları aranır.

İşçi alımlarında nitelikler nelerdir?

70 Çay eksperi alımı için MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme Teknolojisi bölümü mezunu, 2022 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almış olmak.

930 Beden işçisi (tahmil-tahliye) alımı için 18- 50 yaş aralığında, erkek, en az ilkokul mezunu, müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu ilin il ve ilçelerinde ikamet etme, vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmamak.

55 Engelli ve 17 eski hükümlü alımı için en az ilkokul mezunu, müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu ilin il ve ilçelerinde ikamet etmek.

1072 işçi alımı kontenjan dağılımı nasıl olacak?

  • Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarına 930 mevsimlik beden işçisi (tahmil-tahliye),
  • MYÖ Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Bölümü mezunu 70 çay eksperi,
  • Rize ili Ambarlık Çay Fabrikasına45 engelli ve 10 eski hükümlü mevsimlik işçi,
  • Trabzon ili Bölümlü Çay Fabrikasına 6 engelli ve 4 eski hükümlü mevsimlik işçi,
  • Artvin ili Muratlı Çay Fabrikasına 4 engelli ve 3 eski hükümlü mevsimlik işçi.

Çaykur işçi alımı başvuruları

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR işçi alımı için başvurular 30 Nisan 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR hizmet birimlerinden, ALO 170 nolu hattan ya da İŞKUR internet sitesinden çevrimiçi “online” olarak yapabileceklerdir.

Çaykur 1072 işçi alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.