3 Farklı Branş En Az İlkokul Kadrolu Yeni Kamu İşçisi Alımı Başladı

3 Farklı Branş En Az İlkokul Kadrolu Yeni Kamu İşçisi Alımı Başladı

Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görev yapacak en az İlkokul mezunu 25 Kamu İşçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru süreci başladı.

Kamu kurumu olan Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde belirli süreli 25 Bin TL maaş ile 24 Kamu işçisi istihdamına başvuru yapmak isteyen adaylar için iş başvuru süreci haberimizde yer alıyor.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Kamu Kurumu bünyesinde belirli süreli görev yapacak toplam 25 Kamu işçisi alımı için iş başvurularını 22 Nisan 2024 tarihi son iş başvuru günü de dahil iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

24 Kamu İşçisi Alımı İş Başvuru Evrakları Neler?

Kamu kurumunda istihdam edilecek Cankurtaran, 3 Aşçı Yardımcısı ve 21 Temizlik işçisi alımı için adaylardan ön iş başvuru aşamasında herhangi bir evrak talep edilmeyecektir. Adaylar Noter Kurası sonucunda iş başı yapmaya hak kazandıklarında gerekli evraklar talep edilecektir.

Kamu İşçi Alımı İş Başvuru Şartları

Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde istihdam edilecek Cankurtaran, 3 Aşçı Yardımcısı ve 21 Temizlik işçisi alımı için adaylarda aranan başvuru nitelikleri;

En az İlkokul mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Aşçı Yardımcısı alımı için 2 yıl iş deneyimine sahip olmak. Aşçı Yardımcısı Alımı İŞKUR İş İlan No (00008208523), Temizlik İşçisi Alımı İŞKUR İş İlan No (00008208995), Cankurtaran İŞKUR İş İlan No (00008208747).

İŞKUR 25 Kamu İşçi Alımı Başvuru Adresi

İŞKUR tarafından yayımlanan 3 farklı iş ilanı için iş başvurusu yapmak isteyen adaylar iş başvurularını İŞKUR Hizmet Noktaları, Telefon hattı 170 numarasından ve resmi internet sitesi üzerinden iş başvurularını tamamlayabileceklerdir. Farklı başvurular kabul edilmeyecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum